Dit is ook Dordrecht

ad bakker boek dit is ook dordrecht
Dit is ook Dordrecht

Dit fraaie boek van Ad Bakker gaat over het Eiland van Dordrecht. Volgens Ad Bakker, de auteur van dit boek, is dit een tweeling boek van het eerder verschenen “Dordrecht getekend in water” (over het centrum van Dordrecht).

In het boek vind je meer dan tweehonderd afbeeldingen van pentekeningen, aquarellen en zeer toepasselijke gedichten van zijn hand. Dit gebonden boek met ruim driehonderd pagina’s is gevuld met zowel zwart/wit als kleurenafbeeldingen van Dordrecht en heeft een formaat van 20 x 20 cm.

Eiland van Dordt

In het boek “Dit is ook Dordrecht”, neemt hij de lezers en de kijkers mee over het Eiland van Dordt en laat hij hen kennismaken met wat hij daar allemaal zag. Thuis, vanuit je stoel, dwaal je al bladerend, kijkend en lezend met hem mee, wat het bezienswaardige Eiland van Dordrecht te bieden heeft.

Je komt automatisch in diverse wijken, zoals Sterrenburg, Krispijn, Dubbeldam,Wielwijk en nog veel meer, overal waar hij de kenmerkende en herkenbare gezichten heeft vastgelegd. Ook de Merwelanden en de natuurlijke ontmoetingen met de Dordtse Biesbosch zijn hem niet ontgaan. Verder tref je in dit boekwerk de bijpassende gedichten van zijn hand.

Verkooppunt

Het fraai geïllustreerde boek kost 19.95 en is verkrijgbaar bij Drukkerij RAD, Reewegpad 22 in Dordrecht (wijk Dubbeldam). Via de website van Drukkerij RAD is dit boek ook online te bestellen.